Post by curcoldsystithot on Feb 20, 2022 22:44:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
Man pietrūkst šīs spēles vecās versijas, un es vēlos, lai tā būtu atpakaļ uz sākotnējo. Bet man joprojām patīk šī versija, nepārprotiet, tā vienkārši ir jāatjaunina uz sākotnējo versiju, bet vienkārši jāatjaunina bruņas vai kaut kas cits, nevis spēle.
10. līmenis ir neuzvarams. Pat veicot pirkumus lietotnēs, jūs nevarat nogalināt milzi, pirms tas jūs nenošāva vienu šāvienu, jo jūs saņemsiet varbūt divus šāvienus. Labojiet grūtības līkni.
Jautra spēle. Vienkārša stratēģija. Daudz reklāmu, bet citādi jautri.
Pastāstiet man, lūdzu, kā es varu izmantot spēku amatniecībā? ikreiz, kad izmantoju jaudu, tiek parādīta nepareiza recepte. Lūdzu, palīdziet man, tad es piešķiršu 5 zvaigznes.
Spēle ir tik laba, bet, pārdodot vecu priekšmetu, mēs iegūstam ļoti maz zelta, kas nav godīgi, mēs saņemsim vismaz 50%, kad spēlēsim vecus priekšmetus... Ceru, ka spēles izstrādātājs to uztvers kā atsauksmi... Paldies par šo spēli
Tā ir laba spēle.. bet es vēlos dalīties ieteikumā, kā to uzlabot. Kad mēs uzvarējam priekšnieku, mēs iegūstam dažas retas lietas, piemēram, Armor utt., un prece tiks glabāta mūsu glabātuvē, dažreiz apzināti vai neapzināti mēs pārdevām vai izjaucam tat preces. un mēs to vairs nevarēsim iegūt. Tāpēc mums ir nepieciešams viedoklis, ja mēs to pārdevām vai izjaukām preci.. ja mēs atkal vēlamies pārdot preci, mums atkal ir jāuzvar priekšnieks, lai to iegūtu, vai prece ir jāpievieno pirkuma preču sarakstā, lai mēs varētu to iegādāties.
Šī spēle ir tik slikta, jo es vienmēr mirstu tur, kur esmu beigās, un nav iespējams pārvarēt līmeni, un man vajag 750 ēdienu, lai tikai uzvarētu līmeni.
Man patīk šī spēle. Vienīgā problēma ir tā, ka gatavošana ir pārāk dārga.
tas ir patiešām jautri, priekšnieki ir vienkārši, bet, man, ielieciet dažas jaunas bruņas, piemēram, dimanta bruņas.
Ļoti aizraujoša spēle, vajag tikai vairāk spēlētāju vairāku spēlētāju sacensībām.
The Archers 2: Stickman Game ஆர்கேட் pqig
Tas sasalst katru reizi, kad tas tiek ielādēts, un man ir jāaizver spēle un jāsāk no jauna, ļoti kaitinoši!
Spēle kādu laiku bija laba, un man pat nebija iebildumu pret reklāmām, jo varēju izmantot revive un tamlīdzīgi, bet tad kādu dienu reklāmas vairs nenotika un es to nevarēju izmantot revive un dubultošanai.
The Archers 2: Stickman Game આર્કેડ sza
Šī ir ļoti laba spēle dažreiz jūs varat zaudēt, dažreiz jūs varat uzvarēt, bet es vienmēr varu iet uz uzvaru, tas ir nedaudz viegli un ir nedaudz grūti, bet spēle joprojām ir laba
Ja jūs, puiši, vēlētos nopelnīt vairāk naudas, jūs varētu pazemināt dieva iepakojuma cenu, lai vairāk cilvēku to pirktu, nav jēgas likt to par 19 USD. Spēles ir labas, bet es vienkārši domāju, ka tas bija traki, es noteikti to iegādāšos, ja cena būtu zemāka
Godīgi sakot, instalēju šo spēli kā stresa mazināšanas līdzekli. Ar jauno atjauninājumu tas ir kļuvis daudz sarežģītāks! Tas liek man "domāt" un "izpētīt", kas nebija mans mērķis, lai lejupielādētu šo spēli! Pārāk daudz iespēju ir radījušas jucekli. Šķiet, ka kristāli, inventārs, veselības josla viss ir pārāk ClashOfClan-sy. Ieteikt Archers2 saglabāt vienkāršākā, agrākā formātā; un palaidiet Archers3 ar visām pievienotajām funkcijām. Visu to labāko.
Pamēģināju, būtībā neiespējami. Ienaidnieki ir pārāk ātri, un, ja jūs vienu reizi saņemat sitienu, jums tas jādara vēlreiz. Es domāju, ka ar nebeidzamu praksi jūs to pārspētu, bet man nav vēlēšanās pavadīt tik daudz laika šai spēlei.
Šķēps: neseko mērķtiecīgam ceļam, tēmēšana ir nervoza, tēmēšana neizdosies, dažreiz iet cauri zemes ienaidniekiem. 3 bultas, lai nogalinātu ienaidnieku, 2 bultas nogalina tevi. 2 šķēpi, lai nogalinātu ienaidnieku, 1 šķēps nogalina tevi. valkājot 3 bultu aizsargķiveri, taču joprojām var būt viens šāviens galvā. Mēģinājums skatīties katru reizi palielina monētu kļūdu skaitu melnajā ekrānā un ir jāpiespiež aizvērt lietotni. Nav padomu par ieročiem, lai zinātu, ko tie dara. Nav sasniegumu
Spēle ir paredzēta, lai viņiem būtu jautri, visas šīs reklāmas sāka parādīties, un pēc tam spēle nepārtraukti jautāja, vai es vēlos noņemt reklāmas, tas būtu labi, bet tas ir nemainīgs gadījums pēc katra līmeņa, ko spēlēju, tāpēc es izdzēšu šo lietotni, ja jūs Ja būtu jāatgriežas reklāmu rādīšanas biežumā, tad varbūt es atgriezīšos
Lejupielādēt The Archers 2: Stickman Game APK The Archers 2: Stickman Game · Lejupielādēt Stickman Battle 2021: Stick Fight War APK
Es novērtēju divas zvaigznes Sir/Madamme, jo, spēlējot bezgalīgajā režīmā, es jau pārspēju savu augstāko rezultātu savā pēdējā spēlē, bet, kad es nomira, tas nefiksēja manu rezultātu. Es domāju, ka process netika pārtraukts, jo, lai gan es miru bezgalīgajā režīmā, tas joprojām darbojas, un jums ir jāaptur un jāpieskaras pogai "Atjaunot" vai "Iziet", lai izietu no šī režīma. Lūdzu, izlabojiet to.
Ēnu bultas ir salauztas: dažreiz tās nenogalina pat vienu mērķi, tikai iziet cauri; un viņi bieži nenogalina vairākus mērķus
Tā ir lieliska spēle, ciktāl tā ir mehānika un izklaides vērtība, taču iespiestās reklāmas ir šausmīgas! Ņemot vērā, ka ir arī mikro darījumi un brīvprātīgas bonusu reklāmas, kā arī laika ierobežojumi (kurus var ignorēt ar mikro darījumiem), tas ir kā ideāls nekaunīgu F2P/P2W veida mobilo spēļu piemērs.
Es esmu visas 4 izaicinājums, bet daži no šiem līmeņiem ir izjaukti.... 295. līmenis nekādā gadījumā nav iespējams, jūs varat to pārspēt... Smieklīgi
Ļoti jautra spēle, bet noteikti līmeņi grūtības ziņā ir visur. Dažas no tām ir DAUDZ grūtākas nekā tipiskā grūtības pakāpes pakāpe.
Jaunas lietas ir diezgan foršas, kaut kā izjauca loku jautrību, liekot tiem nodarīt dažādus pamatnes bojājumus, taču tas joprojām ir labi
Tanks vs Bugs Gameplay Walkthrough #1 (Android, IOS)
Ļoti laba spēle, mums ir nepieciešami jauni atjauninājumi, un jums ir jāpalielina kristāla jūdžu līmenis
Spēle Stickman Archer 2 atskaņot pilnekrāna režīmā, Stickman Archer 2 populārs kategorijā Prasmju spēles lieliski piemērots, ... Similar Stickman games.
Jauka spēle, taču uzlabojiet enerģijas līmeni spēles režīma līmenī, superuzbrukuma defektu demonstrēšana palēninājumā, sniedzot papildu amatniecības izstrādājumus
Lieliski, bet joprojām ir jāuzlabo, jo spēlei šodien vajadzētu būt bez maksas par jaunajām bruņām un ieročiem (atjauniniet) un kāpēc VIP ir palielināts no 114 līdz 440 M.R.P.
Nopirku snaipera pakotni, kurai arī vajadzēja atbrīvoties no reklāmām, un tagad es saņemu sludinājumu katru reizi, kad pārslēdzu līmeņus un nomirstu.
Mans rekords ir 77 grūti burvjus nogalināt kad vel ir citi kareivji:-)!!!!
Lūdzu, pievienojiet iespēju pārdot pārtiku, lai nopelnītu zeltu, kristālu, pulveri vai dimantus. Tad tas būs diezgan noderīgi Lūdzu, mēģiniet pievienot šo opciju spēlei. Lai liekā nevēlamā ēdiena enerģija tiktu izmantota! Ja reiz tā ir, es šo spēli novērtētu kā 5 zvaigznes
The Archers 2: Stickman-Spiele Arcade ikg
lejupielādējiet The Archers 2: Stickman Games for 2 Players or 1 apk jaunāko versiju , ko izveidoja BYV - ātrākais - bezmaksas - drošs Android ierīcēm.
Bubble Shooter Головоломки opie
AI sit spēcīgāk nekā spēlētājs. Kāpēc ir vajadzīgas divas vai trīs bultas, lai nogalinātu datoru, un viņš man iešauj kājā? garlaicīgi
Ļoti forša spēle man jau ir labākais rādītājs:74
Es tiešām labi pavadīju laiku, bet, lai gan es nopirku visus ieročus un priekšmetus, es nevarēju pāriet uz nākamo līmeni (50). Gandrīz neiespējami tikt garām. Es iesaku jums novērst kampaņas grūtības
Lieliska spēle! Spēlējot kopš 2019. gada, ir panākts liels progress, taču tagad esmu nomainījis savu ierīci un nevaru ielādēt savus iepriekšējos datus, izmantojot pakalpojumu Google Play. Lūdzu, palīdziet man ielādēt vecos datus jaunajā ierīcē.
Viss, ko es vēlos, ir, lai atlīdzība pieaugtu, jo augstāk un tālāk jūs sasniedzat. Es joprojām saņemu tāda paša līmeņa atlīdzību, kā tad, kad sāku spēli, un es tik tikko varu atļauties kaut ko bez stundām ilgas slīpēšanas.
Es kādreiz dievināju šo spēli. Kopš kura laika bija vajadzīgi vairāki šāvieni ar galvu, lai nogalinātu ienaidnieku? Pat visvienkāršākais spēles princips ir ignorēts (viens šāviens = nāve) peļņas nolūkos. Lielākā daļa atjauninājumu tika veikti, lai nodrošinātu, ka spēlei ir jātērē nauda. Ikviena ieroča spēja ir iedragāta tā, ka jūs esat neapmierināts ar pirkumu. Lai gan man patīk, ka tagad var būt burvis, parastie ienaidnieka loka šāvēji izdara precīzākus šāvienus, nevis šauj bezmērķīgi un dažus.